Oranjemarkt 27 april 2018!

Kom ook naar de leukste braderie van Den Haag. Op 27 april van 10.00 tot 17.00 uur.

 

 

AFGELOPEN:

Bouck’s Festival

Bouck’s Festival komt er weer aan! Op zaterdag 21 oktober 2017! Dit wordt de 2de editie van het Bouck’s Festival. Wederom zullen diverse gevestigde Haagse artiesten en nieuw talent optredens verzorgen in verschillende winkels van de Boekhorststraat én zal er als toevoeging deze editie ook buiten van alles te beleven zijn.
Met Bouck’s Festival zetten de Winkeliersvereniging Boekhorststraat LEEFT, Hummingbird Music & Kreativ Events Nederland zich in om het Haagse publiek de straat met zijn vele facetten te omarmen.
21 oktober 2017 in Den Haag – Boekhorststraat
Tijden van evenement: 16:00-22:00
Openbaar evenement – iedereen is welkom!
Bevestigde deelnemende locaties: The Makery, Studio Joske, Concept store Liries, Dorst Craft Beer Shop, Café Koos, N&M Tapijt, Bouwmarkt Modern, Casa Galo, What’s Happening, Gordijnwereld, Sabsy Cake Dreams, Anyframe, Stahlecker Behang, Stars & Stripes, Lutherse Kerk en Bleyenberg
Programmering: de complete programmering is te vinden op de achterkant van de flyer en op de Facebook pagina Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/291841881294817
Tot zaterdag 21 oktober!
Bouck’s Festival is een initiatief van Boekhorststraat LEEFT en het Makerskwartier.

Wereldburen is hét evenement tijdens Nationale Burendag in de Boekhorststraat Den Haag. Iedereen is welkom om op deze dag met de buurt te genieten van hapjes & drankjes, activiteiten, muziek, een wereldse markt en meer!
Zet jezelf op aanwezig om op de hoogte te blijven van dit evenement via Facebook pagina https://www.facebook.com/events/1954965041454149, we gaan je verrassen met allerlei leuks!

Vrijdag 30 juni 2017 vindt de 11e editie van de ShoppingNight Den Haag plaats. Tot middernacht kun je winkelen in de héle binnenstad, alles staat in het teken van de viering van het Mondriaan-jaar.

*In de Boekhorststraat kan je met een geweldige Stads-Safari mee, we starten vanaf de Grote Markt bij de Rode Dubbeldekkerbus die daar staat en je krijgt na afloop van de rondleiding, waar je best kept secrets tegenkomt, een Goodiebag!
Elk half uur vanaf 17.30 uur is er een rondleiding, geef je op om een plek te bemachtigen!

*geef in een reactie aan welke tijd je de rondleiding wilt doen, dan ben je verzekerd van een plekje!*

In de winkelstraten van de Haagse binnenstad geniet je van een veelkleurig en veelzijdig programma met cultuur, fashion, entertainment en lekker eten & drinken. De winkels openen haar deuren tot middernacht en verwelkomen je gastvrij met een hapje en een drankje, muziek en tal van aanbiedingen waar iedere shopaholic blij van wordt. 

Social media:

www.boekhorststraat.nl

FB: https://www.facebook.com/Boekhorststraatleeft/

Insta: boekhorststraat_leeft

Koningsdag 27 april

Op koningsdag is het ieder jaar één groot feest in de Boekhorststraat. Dit jaar is er naast de leuke shop- en eetkramen die u gewend bent van de Oranjemarkt ook een Makersmarkt in het Makerskwartier. Hier kan men de mooiste producten van ‘Makers’ vinden. Een photobooth, muziek van bands, foodtrucks en natuurlijk de handmade producten zijn er te vinden!
Het Makerskwartier bevindt zich in het laatste gedeelte van de Boekhorststraat, bij de Zuidwal.

ORANJEMARKT MEETS MAKERSMARKT!