Op 16 maart is er weer een nieuwe Bouck’s Tour, meldt je gratis in via https://boekhorststraat.nl/boucks-tour/

Hieronder een selectie van vorige evenementen in de Boekhorststraat.

https://boekhorststraat.nl/news/boucks-tour-3/

https://boekhorststraat.nl/boekhorststraat/boucks-night/

https://boekhorststraat.nl/news/koningsmarkt/

https://boekhorststraat.nl/news/boucks-festival/

https://boekhorststraat.nl/news/wereldburen/

Koningsdag 27 april 2018!

De leukste braderie van Den Haag.

Bouck’s Festival

Zaterdag 21 oktober 2017. Dit was de 2de editie van het Bouck’s Festival. Wederom waren er diverse gevestigde Haagse artiesten en nieuw talent optredens verzorgden in verschillende winkels van de Boekhorststraat én was er als toevoeging deze editie ook buiten van alles te beleven.
Met Bouck’s Festival zetten de Winkeliersvereniging Boekhorststraat LEEFT, Hummingbird Music & Kreativ Events Nederland zich in om het Haagse publiek de straat met zijn vele facetten te omarmen.

Wereldburen is hét evenement tijdens Nationale Burendag in de Boekhorststraat Den Haag. Iedereen is welkom om op deze dag met de buurt te genieten van hapjes & drankjes, activiteiten, muziek, een wereldse markt en meer!

Vrijdag 30 juni 2017 vond de 11e editie van de ShoppingNight Den Haag plaats. Tot middernacht kun je winkelen in de héle binnenstad, alles staat in het teken van de viering van het Mondriaan-jaar. Dit was de eerste Bouck’s Tour.

Social media:

www.boekhorststraat.nl

FB: https://www.facebook.com/Boekhorststraatleeft/

Insta: boekhorststraat_leeft

Koningsdag 27 april

Op koningsdag is het ieder jaar één groot feest in de Boekhorststraat. Dit jaar was er naast de leuke shop- en eetkramen die u gewend bent van de Oranjemarkt ook een Makersmarkt in het Makerskwartier. Hier kon men de mooiste producten van ‘Makers’ vinden. Een photobooth, muziek van bands, foodtrucks en natuurlijk de handmade producten waren er te vinden!
Het Makerskwartier bevindt zich in het laatste gedeelte van de Boekhorststraat, bij de Zuidwal.

ORANJEMARKT MEETS MAKERSMARKT!